תחבורה, חניה ומערך היסעים פנימי

אוניברסיטת בר-אילן ממוקמת בפאתי רמת גן ובני ברק, ועל גבולות הערים גבעת שמואל וקריית אונו. תודות למיקומה המרכזי, ניתן להגיע לאוניברסיטה בקלות ממקומות רבים בישראל והגישה אליה נוחה בתחבורה ציבורית וברכב פרטי. סטודנטים רבים שמתגוררים בסביבתה עושים את דרכם לקמפוס ברגל או באופניים. בקמפוס בר-אילן מופעל במהלך היום מערך היסעים (שאטל) סובב קמפוס.

תחבורה ציבורית

עשרות קווי אוטובוס מגיעים עד לשערי הקמפוס. מומלץ להתעדכן במספרי הקווים ולוחות הזמנים באמצעות היישומים הייעודיים.

חניה

קיימים ארבעה חניונים מסביב לאוניברסיטה:

ברחוב ז'בוטינסקי בגבעת שמואל מאחורי בניין מוזיקה (1005).
ברחוב מקס ואנה ווב בצמוד לבניין כלכלה (504).
ברחוב מקס ואנה ווב ליד שער 10 (ספורט) מול מרכז וואהל.
חניון מרכז וואהל.

הסדרי חניה מוזלים לסטודנטים

חניון כלכלה (על בסיס שעתי) - 4 שקלים לשעה ראשונה + 1 שקלים לכל רבע שעה נוספת, 20 שקלים ליום מלא. לחברי אגודה המשלמים דמי רווחה: 2.5 שקלים לשעה ראשונה + 0.5 שקלים לכל רבע שעה נוספת, 9 שקלים ליום מלא.

חניון וואהל, מוזיקה וספורט (על בסיס יומי) - מחיר כניסה חד-פעמי 15.5 ש"ח. לחברי אגודה המשלמים דמי רווחה: 9 ש"ח.

למידע נוסף אודות תחבורה וחנייה וכן לקבלת אישור כניסה לאופנועים לחצו כאן.

הסעות בתוך הקמפוס

בתוך הקמפוס פועל מערך היסעים ללא תשלום בכלי רכב חשמליים. ההסעות פועלות בכל יום משעה 07:30 עד 20:00 (בימי שישי עד 12:45) בתדירות של כל 3 עד 7 דקות. תודות להסעות ניתן להיכנס לאוניברסיטה מכל שער ולהגיע בקלות לכל חלק בקמפוס.