הווי הקמפוס

להיות סטודנטים בבר-אילן

סטודנטים הולכים

חיי הקמפוס הם חלק בלתי נפרד מהחוויה הסטודנטיאלית ובאוניברסיטת בר-אילן מקפידים לטפח אותם. בימים אלה, כשכולנו נתונים תחת מגבלות הקורונה, השבילים והמדשאות ריקים, אך בשגרה הקמפוס שוקק חיים כל השנה. אנו מאמינים שחיי חברה וקשרים בין הסטודנטים והסטודנטיות תורמים להנאה מתקופת הלימודים ועשויים לתרום אף להישגים האקדמיים ולהצלחה האישית לאורך הדרך. בשגרה האוניברסיטה מעודדת קיום אירועים גדולים וקטנים והווי מקומי שבו כל אחד ואחת יכולים למצוא את מקומם.

הסטודנטים והסטודנטיות בבר-אילן משתתפים בימי כיף, הופעות ופעילויות תחת כיפת השמים, אירועי "הפסכיף", ירידי מציאות שבועיים ואירועים בחגים – כולל טעימות חמין לקראת שבת. האירועים מתקיימים ביוזמת גורמים שונים בפקולטות, התארגנויות של סטודנטים ואנשי סגל, לשכת רב הקמפוס וועד הסטודנטים ותורמים ליציאה אל מחוץ לגבולות הפקולטה כדי להיות חלק ממשהו גדול יותר. הפעילויות מיועדות לכל באי הקמפוס והן חלק מהתפיסה הפלורליסטית של האוניברסיטה. אנו מקווים לחזור לשגרה זאת במהרה.

סטודנים על הדשא

בין הבניינים בקמפוס ממוקמים אזורי ישיבה המזמנים מפגשים חברתיים או פינות רגועות ללמידה שקטה בסביבה ירוקה. ברחבי האוניברסיטה פזורות גינות סיפור שעוצבו בהשראת סיפורים ורעיונות פילוסופיים, ובין המבנים והמרכזים מחברים שבילים המעודדים הליכה ברגל וחיבור לטבע. הגינון המתקדם והפסלים הפזורים ברחבי האוניברסיטה עושים את השהות בה לחוויה אסתטית מעוררת השראה. אנו ממשיכים לטפח את מרחבי הקמפוס ולשמור על יופיו כדי שנוכל לחזור לשגרה בסביבה נעימה ומעוררת השראה.

בריכה אקולוגית

תמונות נוספות מרחבי הקמפוס